Geruchten
16 maart 2007 - Ron Smeets

Spaanse CEO van Google bevestigt de Google Phone

Dat Google met de ontwikkeling bezig zou zijn van een eigen GSM of Smartphone is een gerucht dat de afgelopen weken al vaker gesignaleerd is.

Het feit dat nu ook een (regionale) Google 'chief' de komst van een Google branded GSM heeft bevestigd is dus de volgende aflevering in de geruchtenmolen rondom de Google Phone.

De Spaanse CEO Isabel Aguilera heeft toegegeven dat Google werkt aan de ontwikkeling van een GSM maasr ze zegt er wel meteen bij dat het project gewoon een van de 18 lopende R&D activieiten van Google is. Bovendien, zo zegt Aguilera, zou de Google GSM vooral bedoeld zijn voor de onderkant van de markt en ontwikkelende gebieden.Gerelateerde links:
Foto van de Google Phone?
Is dit de Google GSM en iPhone Killer?
Nieuwe Samsung Ultra Z720 is de Google GSM?!
Google Mobile komt dichterbij
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.