Nieuws
11 februari 2010 - Marc Wielaert

Soul & jazz op je mobiel!

Radio 6 is een publiek radiostation waar je de hele dag kunt luisteren naar soul en jazz van vroeger en nu. De zender is sinds vandaag ook via ’n eigen portal op de mobiele telefoon te ontvangen: http://m.radio6.nl. Die portal werkt eveneens op de iPhone, maar er komt binnenkort ook nog een aparte iPhone app.

Radio 6 biedt overdag en 's nachts een gevarieerd scala aan jazz- en soulartiesten als Billie Holiday, Horace Silver, Ella Fitzgerald, Miles Davis, Stevie Wonder, James Brown, Chet Baker, Diana Krall, Norah Jones, Jamie Cullum, Adele, Michael Bublé, Amy Winehouse of Duffy. Om wat van de bekende namen te noemen.

Met de eigen portal http://m.radio6.nl is het publieke soul- en jazzstation nu ook onderweg landelijk te ontvangen via de mobiele telefoon. Natuurlijk moet wie mobiel naar Radio 6 wil luisteren beschikken over een flatfee data-abonnement bij de mobiele operator - live radio luisteren via je mobiel levert natuurlijk veel dataverkeer op.

Verder is Radio 6 onderweg te horen via DAB (Digital Audio Broadcast, met beperkte landelijke dekking) en verder via www.radio6.nl, de landelijke kabelnetten, de Astra satelliet en Digitenne. Zodra de iPhone app beschikbaar is zal je het niet alleen horen op Radio 6.


 

Over de auteur: Marc Wielaert