Nieuws
07 juli 2006 - Paul Aelen

Soonr maakt van iedere mobiel een smart-phone

Soonr.com is een service die PC-applicaties transformeert voor gebruik op je mobiel, en nu een klein jaartje oud is. In principe kan iedere telefoon met data access gebruik maken van programma's als Desktop Search, Outlook, en Skype.

Met de free download haal je met je mobiel foto's en bestanden op, en kunt die delen met anderen. Betaalde versies bieden daar bovenop o.a. gegarandeerde toegang, ook wanneer de host computer uit staat. Maar zoals vaker met de eerste beta's, komt de Mac-versie wat later. De Mac-versie van Soonr is er nu ook.

Op je mobiel hoef je geen software te installeren. De verbinding vind plaats via een secure client met de Soonr-service (128 bit SSL). Factoren als schermgrootte, geheugen of je data access abo worden bij 't maken van de verbinding meegenomen, zodat die goed aansluit op jouw mobiele apparaat. Meer info vind je op Soonr, maar op Cnet is ook een leuke Soonr video beschikbaar. P.S.: De video telt terug in tijd, en 't Soonr-deel start vanaf minuut 4.30 tot minuut 2.30. Ach, die anderen zijn ook best leuk!Gerelateerde links:
Podcast applicatie voor nieuwe Series 60 Nokia's
Vodafone videocalling zonder 3G GSM
Over de auteur: Paul Aelen