Accessoires
28 februari 2006 - Ron Smeets

Sony's Walkmanphone headset

Het succes dat Sony Ericsson in de afgelopen maanden heeft weten te bereiken met de nieuwe serie Walkmanphones is ongekend.

Hoog tijd dus om ook iets te doen met de gadgets voor die toestellen dus. Speakerset's waren er al, maar die gebruik je toch vooral thuis en niet onderweg als je je mobieltje wel bij je hebt.

Nu is er dus ook een Bluetooth headset aangekondigd die speciaal voor de Walkmanphones ontwikkeld is. De HBH-DS970 ziet er op het eerste gezicht uit als een MP3 speler, maar het is toch echt een headset. Behalve de normale telefoonbediening heeft de microfoon-unit ook toetsen voor de medieplayer van de GSM te bedienen.

Bovendien heeft de DS970 ook een display waarop je zowel het nummer (of de naam) van de beller kunt zien als de details van de song die de player speelt.

Wat ie moet gaan kosten en wanneer ie in de winkels zal liggen is nog niet bekend.Gerelateerde links:
Portable speakersets voor Walkmanphone
Goedkope Walkmanphone van Sony Ericsson?!
Plantronics multipurpose headset
Mobiele accesoires worden hi-tech producten
Sony Bluetooth Headsets met Auto Pairing
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.