Nieuws
03 december 2012 - Ron Smeets

Sony's Jelly Bean update plannen worden in december onthuld

Sony heeft enkele weken geleden al wat gemeld over de Jelly Bean updates voor haar bestaande smartphones.  Dat kwam er op neer dat de toestellen uit 2011 verstoken zouden blijven van Jelly Bean terwijl de meeste modellen van dit jaar (2012) wel in aanmerking gaan komen voor een Jelly Bean update.

Via Twitter heeft de Japanse fabrikant de afgelopen 10 dagen enkele keren laten weten dat de update plannen in december meer handen en voeten zullen krijgen.

Niet dat dan al de eerste updates uitgerold worden, althans dat valt uit de tweet niet af te leiden, maar Sony gaat rond medio december wel haar planning onthullen. Specifiek worden nu nog geen toestellen genoemd, behalve een tweet over de Xperia S naar aanleiding van een vervolgvraag van een gebruiker (zie tweede tweet hieronder).

Eerder verscheen ook al het gerucht dat de lancering van de Xperia V uitgesteld zou worden naar januari 2013 maar dat het toestel dan wel direct al van Android Jelly Bean voorzien wordt. Sony Mobile Italia postte op facebook (Italiaans) dat de Sony Xperia U binnenkort geupgrade zal worden naar Jelly Bean. (zie derde tweet hieronder).

Sony-JB-Tweet-December Sony-JB-Tweet-Xperia-S Sony-XperiaU-JB-Tweet1

Bron, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.