Geruchten
08 november 2012 - Ron Smeets

Sony Yuga (C6603) met 5 inch full HD scherm duikt op

Na de Sony Odin is nu een tweede toestel met een 5 inch full HD scherm van de Japanse fabrikant opgedoken. Een Zwitsers blog postte enkele kiekjes van een prototype van de Sony C6603 Yuga.

Als de geruchten kloppen, en de foto's echt zijn, dan wordt de Sony Yuga een Android 4.1.1 smartphone, mogelijk met Xperia merknaam, een unibody behuizing, een 1.5 GHz quad core processor met 2GB RAM en een 12 megapixel camera.

Verder wordt ook gesproken over een microSD geheugenkaart ingang en HDMI aansluiting. Mogelijk dat Somny dit toestel, samen met de Odin, tijdens de CES in januari gaat onthullen. We zullen zien. De foto's:

Sony-Yuga-C6603 Sony-Yuga-C6603-b Sony-Yuga-C6603-a Sony-Yuga-C6603-d Sony-Yuga-C6603-e Sony-Yuga-C6603-f Sony-Yuga-C6603-c

Bron (Duitstalig)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.