Geruchten
14 februari 2013 - Marloes de Hooge

Sony Xperia ZL vanaf april in Duitse winkels

Momenteel krijgt de Xperia Z alle aandacht van de pers, maar Sony kondigde ook een ander toestel aan in januari, namelijk de Xperia ZL. Dit toestel is een stuk smaller maar is een non-waterproof versie van de Xperia Z die ook binnenkort verkrijgbaar zal zijn in de wereld. Één ding is wel zeker en dat is dat de Sony Xperia ZL gereleased zal worden in Duitsland in April en dat 'ie verkrijgbaar zal zijn voor €599,99. 

Niet bepaald goedkoop of betaalbaar, maar de Xperia Z heeft een vergelijkbaar prijskaartje. The Phone House lijkt het toestel als eerste op voorraad te hebben rond die tijd. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in het zwart en het wit. 

Overigens is het toestel best vreemd. Het lijkt erop dat Sony twee designs had bedacht voor 2013, maar dat ze er niet eentje konden kiezen dus maar besloten om ze alebei uit te brengen. Als de ZL een stuk goedkoper zou zijn dan de Z, zou het wel degelijk verschil hebben uitgemaakt. 

Over de auteur: Marloes de Hooge
 
Marloes is editor in chief van DutchCowboys en Travelvalley. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen. Momenteel werkt ze aan haar eerste boek, een droom die uitkomt. Mail: marloes@dutchcowboys.nl - marloes@travelvalley.nl