Toestellen
10 november 2015 - Ron Smeets

Sony Xperia Z5 uit elkaar gehaald (video)

Onlangs kreeg de Surface Book nog een 1 van iFixit omdat het toestel extreem moeilijk uit elkaar te halen, en dus ook lastig te repareren, is. Vandaag was het de beurt aan de Sony Xperia Z5 (het standaard, 5.2 inch, model) om in delen uit elkaar geschroefd. en 'ontlijmt' te worden. Uiteraard komt daarom de verfstripper, of föhn, ook weer voorbij.

Toch lijkt de Xperia Z5 een stuk makkelijker uit elkaar te halen te zijn dan de eerder genoemde Surface Book, maar omdat de video niet door de medewerkers van iFixit zelf gemaakt is geven ze hem geen 'reparatie score'.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.