Toestellen
02 oktober 2015 - Ron Smeets

Sony Xperia Z5 Compact '007 Spectre' uitgepakt (video)

Wanneer een nieuwe James Bond film op het punt staat om in de bioscopen te verschijnen dan introduceert Sony al enkele jaren steevast een '007' versie van een, of meerdere, smartphones. Daar belonen ze de geheim agent overigens ook rijkelijk voor. Dit jaar valt de nieuwe Bond, Spectre, samen met de komst van de nieuwe Xperia Z5 smartphones. Helaas heeft de Japanse fabrikant dit keer een wel heel erg magere Bond Xperia gemaakt.

Hieronder zie je hoe de '007 Spectre' Xperia Z5 Compact uitgepakt wordt. De doos doet nog veel goeds vermoeden, maar als het toestel tevoorschijn komt dan blijkt al heel snel dat het gewoon de standaard versie is. Je zou toch mogen verwachten dat een James Bond versie van een Xperia op z'n minst een speciaal kleurtje heeft, liefst aangevuld met een leuk 'Bond design'. De video toont het niet, maar er zijn zelfs geen speciale 'Bond' ringtones en/of -thema's op het toestel geïnstalleerd. Ofwel, het 'Bond' gehalte van deze Xperia beperkt zich letterlijk tot het dekseltje van de doos waarin hij verpakt is.

https://youtu.be/h5OFWrK8Pmc

Overigens heeft Sony in Engeland, exclusief voor Vodafone, wél een beter uitgeruste Bond versie van de Xperia Z5 uitgebracht. Het is niet bekend of die naar ook naar Nederland en/of België komt.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.