Geruchten
06 juni 2014 - Ron Smeets

Sony Xperia Z3 wordt ultradun

De Sony Xperia Z2 ligt nog niet zo lang in de winkels, maar de geruchtenmolen over zijn opvolger, de Xperia Z3, draait al. Onlangs werd al 'bekend' dat de Japanse fabrikant gekozen zou hebben voor een aluminium behuizing met een zogenaamde PVD (Physical Vapour Deposition) coating voor een keiharde, spiegelende, metalen look.

Nieuwe geruchten melden dat de Xperia Z3 in een ultradunne behuizing gestopt zal worden waardoor het toestel amper 7 millimeter 'dik' zal zijn.

Eerder werd ook gesproken over een nieuwe 2.7 GHz quad core Qualcomm Snapdragon 805 processor, maar die geruchten worden nu weer tegensproken omdat die processor nog niet voldoende getest zou zijn. Ach ja, geruchten he ;-)

Dezelfde bronnen melden ook dat Sony de Xperia Z3 in de tweede helft van dit jaar officieel zal onthullen (wederom bij de IFA wellicht). Dat zou betekeken dat Sony nog steeds maar ongeveer een half jaar ruimte laat tussen de verschillende topmodellen. Net als het geval was bij de Xperia Z (januari 2013), de Xperia Z1 (september 2013) en de Sony Xperia Z2 die in februari van dit jaar tijdens het MWC officieel gepresenteerd werd.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.