Toestellen
08 september 2014 - Ron Smeets

Sony Xperia Z3 uitgepakt (video)

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een 'klassieke' uitpakvideo van een toestel zag en met jullie deelde. Hoog tijd voor een nieuwe dus. En een klassieker is het inderdaad. De eerste anderhalve minuut wordt alleen over de doos en de Sony Xperia Z3 gepraat ;-)

Natuurlijk komt ook de hele inhoud van de doos aan bod, tot en met het T-Mobile nano simkaartje... Inderdaad, de video is gemaakt door T-Mobile in de VS. Ow, en na twee minuten wordt het toestel ook nog aangezet.

http://www.youtube.com/watch?v=Ts_UlgVlAzs

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.