Tablets
18 augustus 2014 - Ron Smeets

Sony Xperia Z3 Tablet Compact duikt op in handleiding

Sony heeft al geruime tijd geen kleinere tablets meer gemaakt, maar daar zou binnenkort wel eens verandering in kunnen komen.

In de handleiding van de BSC10, een Bluetoot Speaker, staat de Xperia Z3 Tablet Compact namelijk vermeld op een lijstje met 'compatible devices'.

Veel meer dan deze bijzondere naam wordt in het document (pdf) niet gemeld en uit de afbeeldingen boven het lijstje valt ook niet veel af te leiden, maar het feit dat de compacte tablet vermeld wordt moet wel haast betekenen dat die er ook echt gaat komen. Enkele dagen geleden doken ook al geruchten op over de Xperia Z3 Tablet. Een Xperia Tablet van 7 of 8 inch? Laat maar komen. Toch?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.