Geruchten
06 augustus 2014 - Ron Smeets

Sony Xperia Z3 Compact gekiekt

Sony zal in Berlijn, tijdens de IFA, ongetwijfeld ook weer een of twee nieuwe smartphones onthullen. Als we de recente geruchten mogen geloven dan zou de Xperia Z3 en/of de Xperia Z3 Compact ook op die lijst kunnen staan.

Van die laatste zijn al enkele vermeende foto's online opgedoken. Als de kiekjes kloppen dan betekent het in ieder geval dat Sony de volgende generatie van de Xperia Z wat rondere vormen aan de zijkant gegeven heeft. Dat zou goed nieuws zijn want het enige nadeel aan het design van de huidige Xperia Z modellen is toch wel de hoekige, ietwat scherpe, randen. Daardoor liggen vooral de grotere modellen wat minder fijn in de hand. 

Om het toestel op sommige foto's hieroder zit overigens een doorzichtige cover. Zo zal hij niet uit de doos komen, hoop ik ;)

Xperia-Z3-Rumor-g Xperia-Z3-Rumor-a Xperia-Z3-Rumor-b Xperia-Z3-Rumor-c Xperia-Z3-Rumor-d Xperia-Z3-Rumor-f 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.