Entertainment
26 oktober 2014 - Ron Smeets

Sony Xperia Z3 als 'advertentievenster' op RTL Gedeelde kosten, extra aandacht

Sony gaat heel wat centjes steken in de marketing van de Xperia Z3. Oplettende lezers zullen de mega billboards van deze toestellen hier vast ook wel al gezien hebben, maar de fabrikant heeft samen met RTL, KPN en Couverts nog iets nieuws in petto.

Vanaf vanavond zal op RTL4 een zogenaamde smartblock commercial te zien zijn. Drie merken die gezamenlijk adverteren, afgewisseld door programma promo's van RTL4, waarbij de Xperia Z3 als 'kijkvenster' dienst doet. Hoe dat er uit ziet kun je hieronder bekijken; een commercial van ruim twee en een halve minuut met de Xperia Z3 in een speciale hoofdrol.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.