Toestellen
14 januari 2013 - Ron Smeets

Sony Xperia Z valtest (video)

Tijdens de CES presenteerde Sony haar nieuwste high end smartphone. De Xperia Z valt vooral op door zijn 5 inch full HD scherm en het feit dat het een berhoorlijk robuust toestel is dat tegen een stootje en water kan. Dat betekent automatisch dat de eerste 'crash test' video's niet lang op zich konden laten wachten.

Hieronder staat een van de eerste filmpjes waarin de Sony Xperia Z 'mishandeld' wordt. Het is geen echt indrukwekkende valtest, maar dat heeft ongetwijfeld te maken met de aanwezigheid van een Sony medewerker ;-) Na het vallen wordt de Xperia Z ook nog even onder water gedompeld.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.