Toestellen
26 juni 2013 - Redactie MobileCowboys

Sony Xperia Z Ultra hands-on preview video

Vanmorgen presenteerde Sony de 6.4 inch Xperia Z Ultra, het toestel heeft naast het enorme scherm een 2.2 GHz quad-core Snapdragon 800 processor, 1920x1080 Full HD Triluminos scherm, 8 megapixel camera met Exmor RS for mobile sensor, is stof en waterbestendig enheeft een afmeting van 179,4 x 92,2 x 6,5 mm.

Na de presentatie van de Xperia Z Ultra kregen we even de kans om het toestel wat nader te bekijken en naast zijn kleinere broer de Xperia Z te leggen. Daarnaast had Sony een dummy van de nieuwe SmartWatch 2, met dit multifunctionele horloge en telefoonafstandsbediening kun je onder andere berichten ontvangen, je muziek bedienen en met één aanraking een NFC verbinding tot stand brengen. Ook de SmartWatch 2 is waterbestendig waardoor je geen angst hoeft te hebben als het horloge nat wordt. Er zijn meer dan 200 apps verkrijgbaar voor onze eerste generatie en met een open API verwacht Sony dat nieuwe applicaties snel en gemakkelijk zullen worden ontwikkeld voor de SmartWatch 2. De SmartWatch 2 zal vanaf september 2013 verkrijgbaar zijn met een adviesverkoopprijs van € 159. De Xperia Z Ultra komt in het derde kwartaal 2013 op de markt met een adviesverkoopprijs van € 719,-
Sony%20SmartWatch%202
In de onderstaande hands-on preview van de Sony Xperia Z Ultra zie je meer over wat Sony noemt de dunste smartphone met een Full HD display. Dat Full HD display is wel een goede kanttekening van Sony want het dunste toestel is op dit moment nog de Huawei Ascend P1 maar die heeft een 720 HD scherm.
Efin, enjoy de preview video.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl