Toestellen
08 april 2013 - Ron Smeets

Sony Xperia Z populairste toestel in maart, volgens Krusell

De Sony Xperia Z voerde in maart de Top 10 toestellijst van Krusell aan. Die wordt zoals altijd samengesteld aan de hand van verkoopgegevens van (custom made) hoesjes uit de meer dan 70 landen waar Krusell die levert en geeft dus hooguit een indicatie van wat momenteel, wereldwijd, de populairste toestellen zijn.

Dat de Sony Xperia Z op de eerste plek staat is mooi voor de Japanse fabrikant. Zeker als je bedenkt dat de Xperia Z eigenlijk geen hoesje nodig heeft. Althans niet om hem droog te houden ;-)

De Samsung Galaxy S4 bezette in maart, amper twee weken na de presentatie in New York, al de tweede plek. Hoewel het toestel pas eind deze maand (april) in de winkels zal verschijnen is het natuurlijk niet gek dat de hoesjesproductie, en verkoop, al op gang gekomen is.

1. (2) Sony Xperia Z
2. (-) Samsung I9500 Galaxy S4
3. (1) Apple iPhone 5
4. (9) HTC One SV
5. (-) Sony Xperia ZL
6. (7)Samsung Galaxy i9300 SIII
7. (-) Sony Xperia E / E Dual
8. (3) Apple iPhone 4/4S
9. (4) Samsung I8190 Galaxy S III Mini
10. (-) Blackberry Z10

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.