Nieuws
08 november 2012 - Ron Smeets

Sony: Xperia V komt een maand later, maar wel met Jelly Bean

Sony Frankrijk heeft een tweet de wereld in gestuurd waarin de fabrikant zegt dat de lancering van de Xperia V een maand vertraagd is. Deze werd tijdens de IFA gepresenteerd, samen met de Xperia T en Xperia J.

Het toestel komt dus niet voor de Kerst al in de winkels maar pas in januari. Voordeel is wel dat hij direct met Android 4.1, Jelly Bean, uitgerust zal worden.

De tweet (zie hieronder) meldt ook dat de prijs van de Xperia V, in Frankrijk dus, 20 euro lager zal liggen; 529 Euro in plaats van de aanvankelijk genoemde 549 Euro.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.