Geruchten
30 april 2012 - Ron Smeets

Sony Xperia 'Tapioca' lijkt een goedkope variant van de Sola

Zo'n zes weken geleden presenteerde Sony de Xperia sola. Dat toestel viel vooral op door het scherm dat 'op' de rest van de body lijkt te liggen.

De afgelopen dagen is de eerste foto opgedoeken van de Sony Xperia 'Tapioca' (aka ST21i). Ook dat toestel heeft een vergelijkbaar display design. Kijk je echter naar de gelekte foto dan ziet de Tapioca er wel een stuk goedkoper uit.

De gelekte specs van de Tapioca bevestigen dat overigens. Het toestel zou een 800MHz processor krijgen met 512MB RAM en een Andreno 200 GPU. Verder wordt gesproken over een 3 megapixel camera met LED flitser, Android 4.0.3 (ICS), een 1460 mAh accu,  en een 3.2 inch scherm. We zullen het wel zien. Tot die tijd blijft dit een gerucht ;-) Hieronder nog een foto van de Tapioca naast de (veel grotere) Xperia S.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.