Tablets
05 oktober 2012 - Ron Smeets

Sony Xperia Tablet S uit de winkels gehaald

Het bericht is nog vers van de pers en Sony heeft zelf nog niet (officieel) gereageerd maar volgens het Japanse Jiji zou de Xperia Tablet S tijdelijk uit de winkels gehaald worden. De reden hiervoor is een propbleem met de spatwaterdichtheid van de tablet. Die is schijnbaar niet zo goed als de bedoeling is waardoor waterschade kan ontstaan.

Sony heeft wel al laten weten dat iedereen die al een Xperia Tablet S gekocht heeft het toestel gratis kan laten conroleren en, indien nodig, repareren. Of alle reeds verkochte exemplaren 'terug naar de fabriek moeten' om het probleem op te lossen is nog niet bekend.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.