Toestellen
01 september 2012 - Ron Smeets

Sony Xperia Tablet S en Xperia T op de IFA

Sony onthulde deze week in Berlijn een aantal nieuwe Xperia toestellen. Gisteren nam ik op de stand van Sony kort even de Xperia Tablet S en de Xperia T onder handen.

Beide toch wel bijzondere toestellen maar ook beide om een andere reden. De Xperia Tablet S heeft een hoesje dat toch wel wat weg heeft van iets uit Cupertino. De Xperia T is wellicht een voorteken van hetgeen op designgebied gaat veranderen als de Zweedse ontwerpers na 2013 verdwenen zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.