Geruchten
08 augustus 2012 - Ron Smeets

Sony Xperia T (aka Mint) gekiekt

Een paar weken geleden doken al wat specs en foto's op van een nieuwe Sony Xperia smartphone. Nu zijn daar een hele sloot, veel betere, kiekjes bijgekomen. Het toestel in kwestie is de Xperia T, ook bekend als de LT30i Mint. Die zal naar alle waarschijnlijkheid later deze maand onthuld gaan worden in Berlijn tijdens de IFA.

Opvallend toch wel de gebogen vormgeving van deze nieuwe Sony smartphone. Dat doet natuurlijk meteen denken aan de Xperia Arc (S) die vorig jaar, toen nog als 'Sony Ericsson) op de markt kwamen.

Er wordt in deze nieuwe geruchten ook weer gespeculeerd over de specs, Niks nieuws verder; een 4.6 inch HD display (720p), 13 megapixel camera, dual core Snapdragon S4 processer met 1GB RAM, 16GB geheugen en Android OS hebben we eerder al genoemd zien worden. De nieuwe foto's:

Sony-Xperia-T-a Sony-Xperia-T-b Sony-Xperia-T-e Sony-Xperia-T-f Sony-Xperia-T-g Sony-Xperia-T-h

Meer foto's vind je hier.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.