Geruchten
03 augustus 2012 - Ron Smeets

Sony Xperia SL gespot

Op de site van het Taiwanese ePrice zijn de eerste kiekjes en specs van de Sony Xperia SL opgedoken. Dit toestel zou de opvolger, of broer, van de Xperia S moeten worden. De meest opvallende 'nieuwtjes', die dus nog niet door Sony bevestigd zijn, betreffen de snellere processor en de beschikbare kleuren.

De Sony Xperia SL zou uitgerust gaan worden met een dual core 1.7GHz Snapdragon S3 processor. De huidige Xperia S heeft een 1.5GHz dual core processor. 

De uitgelekte kiekjes van de Xperia SL laten naast een witte en zwarte uitvoering ook een roze en wit model zien. Verder lijken het scherm en de camera niet of nauwelijks veranderd te zijn maar we zullen moeten afwachten tot de persconferentie van Sony in Berlijn (IFA) voordat daarover eventueel meer bekend wordt. Op de foto's is ook te zien dat de volumetoetsen nu iets meer naar het midden geplaatst zijn. Over de andere specs wordt vooralsnog alleen gespeculeerd. Android (ICS) lijkt natuurlijk een zekerheidje gezien de strategie van Sony Mobile.

Sony-Xperia-SL-Rumor-b Sony-Xperia-SL-Rumor-c Sony-Xperia-SL-Rumor-a

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.