Geruchten
14 februari 2014 - Ron Smeets

Sony Xperia Sirius duikt op naast de Xperia Z en Z1

Een nieuwe dag, een nieuw Sony Xperia Sirius gerucht? Het heeft er alle schijn van. Specs, naam en een UI demo zijn maar een paar geruchten die de afgelopen weken rondom Sony's vermoedelijke opvolger van de Z1 opdoken.

Nu is het toestel ook in volle glorie te zien op een foto naast de Xperia Z en de Xperia Z1. Wat meteen opvalt is dat de Sirius (links op de grote foto hieronder) een fractie groter is dan zijn twee voorgangers. Jammer dat Sony, als de foto echt is natuurlijk, er niet in geslaagd lijkt te zijn om de 'lege' ruimte boven en onder het scherm wat kleiner te maken zodat het toestel iets compacter wordt.

Maar goed, als de Sirius, of Xperia Z2, inderdaad een 5.2 inch scherm heeft dan is hij in verhouding natuurlijk wel iets kleiner dan zijn voorgangers. Neemt niet weg dat hij dan nog altijd veel groter is dan, bijvoorbeeld, de LG G2 met een vergelijkbare schermgrootte. Hieronder de foto met de Sirius, de Xperia Z1 en de Xperia Z (van links naar rechts). Daaronder nog een foto van alleen de Sirius (links) en de Xperia Z1.

Sony-Xperia-Sirius-vs-Z1-Z-Rumor Sony-Xperia-Sirius-vs-Z1-Rumor

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.