Toestellen
11 januari 2012 - Ron Smeets

Sony Xperia S en SmartWatch hands on video's

De Sony Xperia S zag gisteren in Las Vegas het daglicht. Dit toestel moet, samen met de Xperia Ion die niet naar Europa komt, de naam van Sony, zonder Ericsson, als smartphone fabrikant de komende maanden gaan hooghouden.

Opvallend is dat in alle preview video's van de Xperia S (en Ion) nog prototypes te zien zijn waarop het Sony Ericsson logo prijkt (zie foto hiernaast). Schijnbaar waren de 'Sony only' exemplaren nog niet klaar ;-) Hieronder kun je een preview van de Xperia S bekijken en een korte video van de Sony SmartWatch, de 'opvolger' van de LiveView die eind 2010 gepresenteerd werd.

De Sony Xperia S:

De Sony SmartWatch:

Via, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.