Geruchten
12 maart 2012 - Ron Smeets

Sony Xperia Pepper (MT27i) gespot

Dit weekend is een afbeelding opgedoken van de Sony Xperia Pepper. Na de Xperia S, U en P zou dit dus de vierde (Android) smartphone van Sony moeten worden, als de geruchten kloppen natuurlijk.

De Xperia Pepper lijkt veel op de drie eerder genoemde Sony smartphones maar wat wel opvalt is dat de Pepper, typenummer MT27i, geen doorzichtige (en verlichte) rand onder het display heeft.

Verder is de Pepper een relatief compact toestel met, volgens de geruchten, een 3.7 inch display, 1 GHz dual core processor en een 5 megapixel camera. Dit lijkt dus een mid-range Sony Smartphone te worden. Volgens de Chinese bron zal de Sony Xperia Pepper standaard uitgerust gaan worden met Android 2.3 (Gingerbread). Sony heeft overigens al laten weten dat al haar toestellen dit jaar ook een upgrade naar Android 4.0 krijgen. Dat zal voor dit toestel waarschijnlijk ook gaan gelden. We zullen het wel zien de komende dagen of weken wanneer Sony zelf met een officiële aankondiging komt, of niet natuurlijk ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.