Geruchten
28 februari 2015 - Ron Smeets

Sony Xperia M4 Aqua en de Xperia Z4 Tablet gekiekt De twee 'MWC' nieuwtjes van de Japanse fabrikant

Gisteren zijn twee kiekjes opgedoken van de twee toestellen die Sony net na dit weekend in Barcelona gaat onthullen; de Xperia M4 Aqua en de Xperia Z4 Tablet.

Aan de foto van de tablet is weinig nieuws te ontdekken. Sony had het toestel al ' geteased' met de mededeling dat hij dunner, lichter en feller zou worden. Welnu, die eerste twee kwaliteiten kun je op deze foto niet zien. Het toestel is van voren gefotografeerd en hij ligt op een kussen in plaats van een weegschaal ;) Of het scherm echt feller (helderder) is? Ook dat is moeilijk aan deze foto te zien. Voor het oog heeft Sony dus niet veel veranderd in vergelijking met de vorige Xperia Tablet.

De twee foto's van de Xperia M4 Aqua tonen de voor- en achterzijde van het toestel. Vergeleken met zijn voorganger (de Xperia M2 Aqua) zijn ook nauwelijks zichtbare veranderingen te zien. Aan de achterzijde is de camera verplaatst van het midden naar links boven. Daar waar hij bij de meeste andere Sony Xperia toestellen ook zit. De randen lijken iets subtieler vormgegeven te zijn, maar dat kan ook gezichtsbedrog zijn door de rode kleur van het toestel op de foto links.

Bron