Toestellen
03 oktober 2014 - Ron Smeets

Sony Xperia M2 Aqua exclusief naar Vodafone

Sony heeft de waterdichte, maar betaalbare, Xperia M2 Aqua nu ook in Nederland op de markt gebracht. Het toestel zal voorlopig echter alleen bij Vodafone verkocht worden. Natuurlijk ik combinatie met een abonnement van de rode provider.

Op zich is het prijskaartje van de Xperia M2 Aqua niet van dien aard dat je diep in de buidel zult moeten tasten. Los kost hij namelijk 248 Euro, maar helaas kun je hem bij Vodafone alleen met abonnement kopen. Voor de liefhebbers van waterdichte toestellen met een vriendelijk prijskaartje is dat voorlopig dus geen optie.

Overigens vraagt Vodafone nog altijd miinimaal 29 Euro per maand (23 Euro in een aanbieding) voor de Xperia M2 Aqua met het goedkoopste, 2 jarige, abonnement. Dan krijg je 200MB data. Wil je meer, dan betaal je ook meer natuurlijk. 

Maar goed, qua specs is de Xperia M2 Aqua best een redelijk toestel te noemen. Een 4.8 inch qHD display, 4G support, 8 megapixel Exmor RS camera, 1.2 GHz quad core processor met 1GB RAM, 8GB geheugen, microSD optie en een 2330 mAh accu. Alle specs kun je hier bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.