Toestellen
22 augustus 2012 - Ron Smeets

Sony Xperia J in Rusland al getest

De Sony Xperia J, eerder ook bekend als de 'ST26i', moet een van de volgende goedkopere Android smartphones van de Japanse fabrikant worden. Het toestel is nog niet officleel onthuld maar werd in Rusland wel al aan een test onderworpen.

Volgens Mobile Review voldoet de Xperia J, rekening houdend met de prijs-kwaliteit verhouding, prima. De Xperia J heeft onder andere Android ICS aan boord, een single core 1GHz Qualcom processor met 512 MB RAM en een 1700 mAh accu die het met gemak een dag volhoudt.

Dat klinkt hoopgevend voor iedereen die op zoek is / gaat naar een smartphone met een 4 inch scherm en een acceptabel prijskaartje. De camera van de Xperia J is een 5 megapixel versie met autofocus en het scherm heeft een FWVGA resolutie (854 x 480 pixels). WiFi en Bluetooth zijn natuurlijk ook aanwezig. Nu nog afwachten of, en zo ja wanneer, de Xperia J naar Nederland komt. Enkele kiekjes van de Xperia J:

Sony-Xperia-J-d Sony-Xperia-J-b Sony-Xperia-J-c

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.