Geruchten
14 februari 2014 - Ron Smeets

Sony Xperia G gespot

Via Twitter is een foto online verschenen van een nieuwe mid range Sony smartphone. Volgens de geruchten zou dit de Xperia G worden.

Meer informatie dan het kiekje (grote afbeelding hieronder) en de melding dat het een toestel met mid range specs wordt is niet beschikbaar. Op die foto ligt het toestel overigens op de Xperia Z1 Compact. Daaruit zou je mogen afleiden dat het scherm van de Xperia G ook rond de 4.3 inch zal meten.

Uiterlijk lijkt hij, ook dat is op de foto enigszins wel te zien, heel erg veel op de onlangs gepresenteerde Xperia Z1 Compact die natuurlijk wel voorzien is van 'high-end' specs. Ik gok er wel op dat, mocht de Xperia G inderdaad onthuld worden (mogelijk in Barcelona al) dat ook dat toestel waterdicht zal zijn. Afwachten maar.

Xperia-G-Rumor 

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.