Geruchten
19 maart 2012 - Ron Smeets

Sony werkt aan een quad core tablet?

Enkele maanden geleden presenteerde Sony twee Android tablets, de Tablet S en Tablet P. De afgelopen uren is een benchmark test online opgedoken van een mogelijk nieuwe Sony Tablet, de V150.

De meest opvallende specificatie van deze Sony Tablet, die overigens dezelfde typenaam lijkt te hebben als de Tablet S; S1, is de aanwezigheid van een NVIDIA Tegra 3 quad core processor.

Afbeeldingen van deze nieuwe Sony Tablet zijn er nog niet, maar het feit dat hij als 'Sony S1' te boek staat, in deze benchmarkt test althans, zou er op kunnen duiden dat dit een nieuwere, snellere, versie van de bestaande Tablet S gaat worden. Uit de benchmark resultaten kunnen verder nog enkele specs afgeleid worden. Behalve de quad core Tegra 3 processor (1.4GHz) worden ook een display resolutie van 1280 x 752 pixels gemeld en Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich).

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.