Accessoires
23 september 2005 - Ron Smeets

Sony USB stick van 4Gig voor 8 Euro!

Als ik dit moebiele gadget, want dat mag je een USB stick van 4Gig toch wel noemen (de iPod Nano begint al bij 2) niet met mijn eigen ogen gezien had, dan had ik het niet geloofd.

Een zakenrelatie showde mij eerder deze week dus vol trots zijn Sony USB stick met 4Gb opslagcapaciteit. het fraaie eraan was echter dat ie er nog 5 had, die helaas al allemaal verkocht waren, en dat ze maar 8 Euro kostten.

De goede man was op vakantie geweest in Peking en had ze daar op een markt gevonden. Na wat pingelen wist hij de oorspronkelijke vraagprijs van zo'n 20 naar 8 Euro te praten omdat hij er dus 10 meenam. Geen wonder dat ie ze binnen 3 dagen na terugkeer in Nederland allemaal al kwijt was, gezien de prijzen hier.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.