Tablets
27 februari 2015 - Ron Smeets

Sony teaser voor de Xperia Z4 Tablet: Dunner, lichter en feller

Nadat Sony enkele dagen geleden de Xperia Z4 Tablet al even 'per ongeluk' aan de wereld liet zien heeft de Japanse fabrikant nu een officiele teaser foto gepubliceerd. Het was al lang duidelijk dat Sony geen Xperia Z4 smartphone in Barcelona zal onthullen maar er is dus wel een nieuwe tablet op komst.

Op de afbeelding (zie hieronder) zie je een deel van de zijkant van de Z4 Tablet. Veel details worden daarbij nog niet getoond, maar Sony schrijft er wel bij dat de tablet die op 2 maart gepresenteerd zal worden dunner, lichter en feller (doelend op de beeldschermkwaliteit) zal zijn. Op zich geen al te verrassende vernieuwingen, toch? Het had mij zeer verbaasd als er gestaan had dat de nieuwe tablet dikker en zwaarder geworden zou zijn ;)

Bron (Twitter)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.