Geruchten
25 mei 2012 - Ron Smeets

Sony ST26i duikt op in benchmark testrapport

In een benchmark testrapport van OpenGL is de Sony ST26i opgedoken. Een Chinese bron had eerder al een kiekje van het toestel weten op te duiken (grote afbeelding hieronder). In het lijstje van OpenGL staan ook enkele specs van het toestel.

Die komen overigens niet helemaal overeen met de specs die een de andere, Chinese, bron van de Sony ST26i gepubliceerd heeft.

De 'OpenGL specs' melden onder andere de aanwezigheid van Android 4.0.4, een processor met een kloksneheld van ca 1GHz en een display met een resolutie van 854 x 480 pixels. De Chinese bron spreekt bij hetzelfde toestel over Android 2.3, een 4 inch display met een resolutie van 960 x 540 pixels, een 1GHz processor met 512MB RAM en nog veel meer specs zoals een 3.5mm audio aansluiting, GSM en UMTS/HSPA support, 8GB intern geheugen, WiFi, (A)GPS en USB 2.0.

We zullen dus even moeten afwachten op de eerste officiele berichten uit het Sony kamp voordat duidelijk wordt of de ST26i echt bestaat en wat de exacte specs worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.