Geruchten
14 mei 2012 - Ron Smeets

Sony ST21i Tapioca duikt weer op

Eind vorige maand doken al enkele kiekjes van een nieuw Sony Xperia toestel op, de ST21i Tapioca. Dit weekend zijn twee nieuwe foto's online verschenen. Dit keer via het Russische Mobile-Review.

Het 'nieuws' dat nu te zien is betreft de achterzijde van het toetel. Daarop zijn een camera, zonder flitser, en een speaker te zien. Opvallend is dat het 'oude' Sony Ericsson logo ook nog aanwezig is. Dat zou, zo heeft Sony al eens laten weten, uiteindelijk gaan verdwijnen op Sony toestellen.

Nieuwe specs van de Sony ST21i Tapioca worden dit keer niet genoemd. Eerder werd al gespeculeerd over een 800MHz processor met 512MB RAM en een Andreno 200 GPU. Verder werd gesproken over een 3 megapixel camera met LED flitser, Android 4.0.3 (ICS), een 1460 mAh accu en een 3.2 inch scherm.

Sony-ST21i-Tapioca-Front Sony-ST21i-Tapioca-Back

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.