Nieuws
04 september 2014 - Redactie MobileCowboys

Sony SmartBand Talk en SmartWatch 3 op IFA

De wearables markt is al een jaar of wat “the place to be” voor fabrikanten, en hoewel de ruimte rondom de polsen beperkt is, komen steeds meer fabrikanten met verschillende soorten “pols-vullers” de SmartBand Talk en SmartWatch 3 zijn de laatste Sony uitvindingen van dit moment.

De Sony SmartBand Talk is een lifelogger die het afhandelen van oproepen en stembesturing naar je pols brengen in een gekromd 1,4” e-paper display waardoor het weinig stroom verbruikt en toch goed leesbaar blijft.
De ingebouwde accelerometer en altimeter sensoren hoeden bij hoeveel je beweegt om zo een nauwkeurig overzicht samen te stellen van jouw dagelijkse fysieke activiteit.
Daarnaast is de SmartBand Talk voorzien van een ingebouwde microfoon en speaker voor een snelle belfunctie waarmee je tegen je beller kunt praten en hem kunt horen door middel van HD Voice Support. Via de geïntegreerde Voice Control1 technologie kun je ook jouw eigen geluiden toewijzen.
SmartBand_Talk_Black
De SmartBand Talk is waterdicht2 (IP68) en is verkrijgbaar in zwart en wit. De adviesverkoopprijs bedraagt €159.99.

 De SmartWatch 3 is de eerste Sony wearable die speciaal is ontworpen in nauwe samenwerking met Google. voor Android Wear. De SmartWatch 3 biedt een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de SmartWatch 2, waaronder een 1,6” 320x320 TFT LCD Transflective display voor zichtbaarheid in fel zonlicht, omringd door een roestvrij stalen achterplaat voor een premium look en feel. Natuurlijk is hij waterbestendig en (IP683) en laadt hij op via een standaard microUSB poort. De ingebouwde microfoon en accelerometer, kompas, gyro en GPS sensoren zorgen dat je nauwkeuriger kunt lifeloggen.
De SmartWatch 3 heeft een intern 4GB geheugen, waardoor bijvoorbeeld afspeellijsten kunnen gesynchroniseerd worden en geluisterd worden met een Bluetooth headset. Dus je kan gewoon een gaan rennen zonder smartphone.

SmartWatch_3_Black
De Sony SmartWatch 3 komt  in de kleuren Classic (zwart) en Sport (limoen). Na de lancering zullen roze en witte polsbanden verkrijgbaar zijn. De adviesverkoopprijs bedraagt € 229.99

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl