Geruchten
05 augustus 2011 - Ron Smeets

Sony S1 en S2 Tablets krijgen Android 3.2 (Honeycomb)?

De Sony S1 en S2 tablets zullen deze herfst in de winkels verschijnen. Oorspronkelijk gaf Sony aan dat deze tablets voorzien zouden gaan worden van Android 3.1 Honeycomb maar uit een aantal gelekte screenshots (zie hieronder) blijkt dat de S1 en S2 mogelijk met versie 3.2 van Honeycomb op de markt zullen komen.

Officieel heeft Sony hierover nog niets bekendgemaakt maar de gelekte kiekjes zien er behoorlijk echt uit.

Op de tweede screenshot hieronder is ook te zien dat de Sony Tablets een 'eigen' adapter krijgen. Op zich zou het niet zo vreemd zijn wanneer Sony zou besluiten om de S1 en S2 als die over enkele maanden beschikbaar komen meteen van de meest recente tablet versie van Android te voorzien. Afwachten dus maar.

Meer gelekte screenshots kun je hier bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.