Geruchten
29 juni 2009 - Ron Smeets

Sony PSP Phone komt toch nog

Yeah, right! Dat was het eerste dat in mij op kwam toen ik dit bericht las. Er zijn de afgelopen jaren immers al talloze geruchten over een PSP Phone van Sony (Ericsson) opgedoken.

De hernieuwde berichten komen dit keer van de Japanse Business krant Nikkei. Zij melden dat Sony in Juli een nieuw projectteam gaat vormen dat als taak krijgt om een gadget te ontwikkelen waarin de functies van een Sony Ericsson mobieltje en de Sony PSP verenigd worden. Ofwel, een PSP Phone. Ik ben benieuwd. Eerst zien, dan geloven! (Afbeelding hiernaast is een photoshop uit een eerder PSP Phone gerucht)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.