Entertainment
15 oktober 2006 - Ron Smeets

Sony ontkent nog latere komst PS3 in Europa

Deze week verspreidde de Spaanse gaming site Meristation het gerucht dat Ken Kutaragi gezinspeeld zou hebben op een nog latere release van de PlayStation 3 in Europa.

Inmiddels heeft een woordvoerder van de Sony topman in een interview met GamesIndustry die geruchten in alle toonaarden ontkent. "We are still fully committed to a March 2007 launch date. Ken Kutaragi has not done any media briefings since the Tokyo Game Show, and the story is not true".

Dus, Paystation fans hoeven vooralsnog niet te vrezen voor nog langere wachttijden. Maar ja, dat hebben we ook al vaker gehoord. Afwachten dus!Gerelateerde links:
Nog langere wachtrijd voor de PS3?!?
PS3 komt toch NIET in November
PS3 komt voor de kerst
PS3 pas in 2007 in de winkels?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.