Entertainment
03 september 2006 - Elske de Boer

Sony ontkent komst redesigned PSP in 2007

Sinds Nintendo zijn DS gerestyled heeft tot de minstens zo succesvolle DS Lite gaan er al geruchten rond over een nieuwe PSP die begin 2007 in de winkels zou moeten liggen.

Een woordvoerder van Sony heeft nu met klem bevestigd dat ze GEEN plannen hebben om de PSP te vernieuwen. Wel komen er, maar dat is al lang geen nieuws meer, binnenkort enkele add-ons voor de PSP uit zoals een camera en GPS module.

Klinkt vrij duidelijk, maar natuurlijk zijn er ook in de gaming wereld altijd nog genoeg gasten die deze uitspraken weer op een andere manier uitleggen en vaak blijkt de waarheid niet ver daarvan verwijderd te liggen.

Zo zou het aankondigen van een vernieuwde PSP op dit moment, vlak voor de PS3 release, niet echt verstandig zijn. En ontkenning van geruchten blijkt vaak een voorbode te zijn van de onthulling van de waarheid te zijn zoals bij de DS Lite waarvan Nintendo het bestaan de dag voor de aankondiging nog ten stelligste ontkende.

We zullen de waarheid ongetwijfeld binnen enkele weken of maanden wel achterhalen. . . Wellicht overbodig om nog even te melden, maar de foto hierboven is natuurlijk fake.Gerelateerde links:
Eerste foto's van PSP met GPS
PSP Firmware 2.71 en 2.80 ook gekraakt
Pink PSP komt er ook aan
Eye Toy camera voor de PSP
Nieuwe PSP gadgets gepresenteerd
Volgende PSP's met 4GB en cam?!
Sony PSP wordt uitgerust met Wi-Fi connectivity
Over de auteur: Elske de Boer