Geruchten
21 februari 2018 - Ron Smeets

Sony MWC teaser en XZ2 Compact prototype online verschenen Zowel de video als het gelekte toestel tonen een gebogen design

Sony houdt op maandag ochtend haar persconferentie tijdens het MWC in Barcelona. Vandaag heeft de Japanse fabrikant een korte teaser video online gezet en is een foto van een toestel uitgelekt die de nieuwe compacte Xperia zou kunnen zijn; de XZ2 Compacte wellicht. Zowel in de teaser als op de foto van het toestel is duidelijk een gebogen design te zien. Ik ben echter nog lang niet overtuigd van het feit dat Sony in Barcelona de XZ2 serie al zou gaan onthullen; zes maanden na de komst van de XZ1 en XZ1 Compact. Tenzij Sony nu al besloten heeft dat het oude design van de Xperia’s, met de relatief brede randen, niet meer tot de IFA gehandhaafd kan blijven.

Een minder compacte XZ2 Compact?
De vermeende Xperia XZ2 Compact die op een ietwat onduidelijke foto’s hieronder alleen en naast een van zijn voorgangers te zien is (de Xperia Z5 Compact), is niet meer zo heel compact. Dat wil zeggen, hij is een stuk dikker geworden, maar dus wel met rondere vormen aan de achterzijde. Veel meer is over het toestel aan de hand van deze kiekjes nog niet te zeggen. Bovendien is het nog een prototype en dat betekent dat zowel het design als de afmetingen nog niet definitief zijn. Over enkele dagen weten we wellicht meer. Mits Sony dus van plan is de nieuwe XZ2 serie tijdens het MWC te onthullen. Ik acht die kans vooralsnog niet zo heel erg groot, maar zeg nooit, nooit! 

Via (XperiaBlog)