Geruchten
27 april 2012 - Ron Smeets

Sony LT29i met quad core processor en 13 MP camera gespot

Geruchten over de Sony Android smartphone met het typenummer LT29i zijn niet nieuw, maar een kiekje was er tot op de dag van vandaag nog niet.

Natuurlijk moeten we bij deze geruchten altijd een slag om de arm houden, maar de foto van het toestel ziet er op zich wel echt uit, ondanks dat er niet heel erg veel details zichtbaar zijn.

De foto is opgedoken op het forum van Baidu en er worden ook wat specs bij vermeld. Zo zou de Sony LT29i een 4.55 inch HD scherm (1280 x 720) krijgen, een 13 megapixel camera en Android 4.0 (ICS). Verder wordt gespeculeerd over een Qualcomm S4 (quad core) processor en heeft hij geen fysieke knoppen meer (aan de voorzijde, onder het display). De Sony LT29i zou in juni officieel onthuld gaan worden en ergens in de tweede helft van dit jaar op de markt komen. Als de geruchten kloppen, natuurlijk. Een grotere versie van het kiekje:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.