Geruchten
21 augustus 2012 - Ron Smeets

Sony 'lekt' de Xperia SL nu ook zelf

Eerder deze maand doken al enkele kiekjes op van de Sony Xperia SL. Afgelopen week heeft iemand bij de Japanse fabrikant al een webpagina van het toestel online gezet. Het toestel wordt volgende week, tijdens de IFA, officieel gepresenteerd maar vrijwel alle specs, inclusief de officiele persfoto's, zijn nu dus al bekend.

Aanvankelijk leek het een 'ongelukje' maar Sony heeft het toestel, zo blijkt nu, gewoon al in de 'coming soon' sectie van haar productwebsite gezet.

De Sony Xperia SL krijgt onder andere een 1.7 GHz dual core processor, een 4.3 inch Bravia LCD display, 1GB RAM en een 12 megapixel Exmor R camera met full HD (1080p) video opnamefunctie. Opvallend is verder vooral de nieuwe, zacht-roze, kleur dia aan de collectie van de Xperia SL is toegevoegd, vergeleken met de Xperia S dus. Verder verschillen de specs niet bijzonder veel met die van zijn 'voorganger'. De processor is ietwat sneller, that's it! Verder is de Xperia SL identiek aan de Xperia S. En dat terwijl de typenaam 'SL' bij mij aanvankelijk toch ook het vermoeden van een groter (4.5+ inch) display deed opborrelen.

Sony-Xperia-SL-a Sony-Xperia-SL-b

Sony Website

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.