Toestellen
05 juni 2013 - Redactie MobileCowboys

Sony introduceert Xperia M

De Sony Xperia M is een instapmodel Android telefoon en ontworpen van mensen die voor het eerst de mogelijkheden van  smartphones willen ontdekken. De Xperia M heeft een dual-core processor, 4 inch FWVGA touchscreen beeldscherm en 5 megapixel camera, daarnaast zorgen Wifi, Micro USB en NFC voor extra connectiviteit.

De Xperia M bevat het OmniBalance design, dat voor het eerst werd geïntroduceerd bij de Xperia Z. Het nauwkeurig vervaardigd frame, maakt dat het toestel een naadloze, strakke look heeft die slank aanvoelt.
10_Xperia_M_Front_Purple
Als aanvulling op haar dunne design, is de Xperia M ook voorzien van een van kleur veranderende verlichting die je zelf kunt aanpassen zodat je visueel wordt geïnformeerd over de oproepen en tekstberichten die je ontvangt.
De Xperia M bevat de one-touch functies van Sony waarmee je gemakkelijk en direct met slechts één aanraking van foto’s en muziek kunt afspelen op verschillende apparaten.
19_Xperia_M
Enkele kenmerken van de Sony Xperia M het toestel heeft dus een 4 inch FWVGA touchscreen beeldscherm en LED verlichting aan de onderkant. Een 1 GHz Qualcomm MSM8227 dual-coredual-core processor, 5 megapixel camera met autofocus en HDR voor foto’s, evenals een hardware camera knop. One-touch functies met NFC zodat je jouw content op je televisie kunt afspelen of muziek en foto’s kunt delen met andere apparaten. STAMINA batterij modus en verder ClearAudio+, xLOUD en 3D Surround Sound (VPT). Het toestel heeft een afmeting van 124 x 62 x 9,3 mm weegt 115 gram en is verkrijgbaar in zwart & paars en wit & geel.
10_Xperia_M_Front_Purple1
In onderstaande video is te zien dat het toestel ook in een dial-sim variant op de markt zal verschijnen, het is niet helemaal duidelijk of dat ook op de Nederlandse markt is?


De Xperia M van Sony is in Nederland verkrijgbaar vanaf Q3 2013 en krijgt een adviesverkoopprijs van €239,-

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl