Nieuws
12 november 2012 - Ron Smeets

Sony geeft een vergulde Xperia P weg als prijs

Enkele jaren geleden waren gouden, en vergulde, mobiele telefoons een 'hit'. Inmiddels zien we dit soort dure varianten van bestaande toestellen nog maar weinig opduiken. Dat zal ongetwijfeld ook iets te maken hebben met de crisis waar we allemaal nog last van hebben.

Toch heeft Sony het idee opgevat om een vergulde versie van de Xperia P te laten maken. Die wordt echter niet verkocht maar als prijs voor een wedstrijd weggegeven. Helaas wordt die wedstrijd alleen georganiseerd in de Scandinavische landen.

De wedstrijd loopt vandaag al af. Deelnemers moesten een origineel antwoord bedenken op de vraaf "Wat is voor jouw een gouden vrijdag?". Jammer dat wij hier in Nederland en België niet mee kunnen doen want de vergulde Xperia P ziet er wel gelikt en exclusief uit.

Via, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.