Geruchten
16 september 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson's muzikale aankondiging is een nieuwe headset

De bijzonder muzikale aankondiging die Sony Ericsson gepland heeft staan voor volgende week (21 september) betreft de introductie van een revolutionaire nieuwe headset. Dat schrijft Eldar Murtazin op Twitter.

Als zijn informatie jusit is dan valt de nieuwe Sony Ericsson headset vooral op doordat hij automatisch muziek gaat afspelen als je hem opzet. Klinkt leuk, maar het lijkt mij toch meer een gimmick dan echt iets waar velen op zitten te wachten. We zullen zien...

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.