Geruchten
22 mei 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson's eerste Android krijgt versie 2.0 van het OS

De enige fabrikanten die op dit moment een Android toestel in hun assortiment hebben zitten zijn nog steeds HTC en Samsung. Alle andere (grote) merken, met uitzondering van Nokia, zijn nog druk bezig met de ontwikkeling van hun Android Smartphones.

Als we de laatste geruchten rondom Sony Ericsson's Android ambities mogen geloven dan wordt de eerste Zweeds-Japanse Android voorzien van versie 2.0 van het nieuwe besturingssysteem. Wanneer we dit mogen verwachten is nog niet bekend, maar gesproken wordt over de 'nabije toekomst'. Mmmmh, 28 Mei wellicht ;-) We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.