Toestellen
01 juli 2010 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia X8 preview

Twee weken geleden presenteerde Sony Ericsson de Xperia X8, een Android Smartphone die tussen de X10 en de X10 Mini gepositioneerd wordt.

Of dit toestel, die qua prijs ongeveer gelijk zal liggen met de X10 Mini, een succes gaat worden valt te bezien. Gezien de afmeting is het in ieder geval de gulden middenmoter van de drie. Zeg maar voor iedereen die de X10 te groot en de X10 Mini te klein vindt. Enfin, de tijd zal het leren. Voor nu moeten we het nog even doen met videopreviews als deze:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.