Geruchten
15 juni 2010 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia X8 (aka Shakira) gekiekt

Dit weekend schreef ik al over een aantal nieuwe Sony Ericsson geruchten die de afgelopen weken opdoken. Daarbij was ook een (wazige) foto te zien van de Sony Ericsson Shakira, een Xperia Android toestel dat tussen de X10 Mini en de X10 gepositioneerd zou gaan worden.

Vandaag zijn de eerste officiele kiekjes van dat toestel opgedoken. Als de informatie verder klopt wordt dit de Xperia X8. Over de specs is echter nog steeds geen gedetailleerde informatie te vinden, maar die zullen in de buurt komen van die van de Xperia X10, gok ik zo ;-) De foto's:

Sony-Ericsson-Xperia-X8-Front Sony-Ericsson-Xperia-X8-back Sony-Ericsson-Xperia-X8-side Sony-Ericsson-Xperia-X8-Liggend Sony-Ericsson-Xperia-X8-side-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.