Geruchten
15 november 2010 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia X7 en X7 Mini gespot ? (video)

Vorige week dook de X12 (aka Anzu) al op en als we onderstaande video mogen geloven dan tovert de Zweeds-Japanse fabrikant binnen enkele maanden ook een Xperia X7 en X7 Mini uit haar hoge hoed.

Zoals het cijfer in de naam al zou kunnen doen vermoeden worden dit twee Windows Phone 7 toestellen. Zou kunnen natuurlijk. De eerste Xperia's, X1 en X2 (die hier in Nederland nooit in de winkels verschenen is), waren immers ook Windows Mobile toestellen.

Zelf twijfel ik nog wel aan de echtheid van het document in deze video, maar dat geldt natuurlijk voor vrijwel alle geruchten ;-) Opvallend vind ik in ieder geval het feit dat de X7 Mini een 10.1 megapixel zou camera hebben. Dat is een camera die we nog niet eerder in een Sony Ericsson gezien hebben.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.